آموزش ریست کامل وب سایت وردپرسی + معرفی افزونه

اگر جهت تست وردپرس را نصب کرده اید و یا تصمیم دارید وردپرس را به حالت پیش فرض بازگردانی کنید، با ساده ترین روش می توانید وب سایت خود را به تنظیمات پیش فرض بازگردانی نمایید.
هنگامی که که شما پلاگین ها و قالب های جدید را بررسی می کنید یا فقط می خواهید یک تست روی وردپرس داشته باشید، حذف و راه اندازی مجدد وردپرس می تواند عملی وقت گیر و بیهوده باشد که جهت این مورد یک راه حل ساده تر از طریق اقدام به بازگردانی وردپرس به حالت پیش فرض وجود دارد.
نکته: این راه حل برای وب سایت های وردپرسی معمولی مناسب است، و برای استفاده در وردپرس شبکه به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود.

ریست سایت شما با استفاده از پلاگین "WordPress Database Reset"

WordPress Database Reset یک پلاگین رایگان وردپرسی است که به شما اجازه می دهد پایگاه داده خود را به مقادیر پیش فرض بازگردانی کنید.

از آنجا که پایگاه داده شما شامل تمام اطلاعات و سفارشی سازی های وب سایت شما می شود، این به معنی آن است که کلیه اطلاعات وردپرس حذف و به حالت اولیه پس از نصب بازگردانی می شود.

پس از نصب پلاگین یک گزینه جدید به پیشخوان وردپرس اضافه می شود : "Database Reset"

جهت کار این افزونه ابتدا به بخش "ابزارها" (شماره 1) مراجعه کرده و سپس بر روی "Database Reset" (شماره 2) کلیک کنید.


تصویر (1)

اکنون می توانید جداول مورد نظر خود را برای ریست وردپرس انتخاب کنید یا بر روی "Select All" (شماره 1) کلیک کنید تا سایت شما به طور کامل ریست شود.

انتخاب جداول به صورت جداگانه به شما این امکان را می دهد محتوای خاصی نظیر نظرات شما، تمام صفحات یا همه کاربران سایت خود را حذف کنید.

بر روی "Select All" (شماره 1) کلیک کنید تا بتوانید کلیه موارد موجود در وب سایت خود را حذف کنید.

وقتی "Select All" را انتخاب می کنید افزونه یک چک باکس را نمایش می دهد (شماره 2) و از شما سوال می کند آیا می خواهید پس از بازنشانی مجددا قالب و پلاگین فعلی خود را فعال کنید؟ اگر شما تصمیم دارید قالب و پلاگین خود را حفظ کنید، این کادر را علامت بزنید در غیر این صورت آن را علامت نزنید.

سپس کد امنیتی مشخص شده را در فیلد متنی ( شماره 3 ) تایپ کنید، پس از آن بر روی "Reset Tables" (شماره 4) کلیک کنید.

ی

تصویر (2)

پس از آن افزونه به شما اعلام خواهد کرد آیا مطمئن هستید که می خواهید ادامه دهید؟ لطفا روی "OK"  کلیک کنید. (تصویر 3)

تصویر (3)

پس از آن شما به پیشخوان وردپرس بازگردانده خواهید شد، در حالی که تمام جداول و تنظیمات وب سایت به حالت پیش فرض بازگردانی شده است. این دقیقا به این مانند است که شما یک وردپرس جدید و خام را نصب کرده اید!



آیا این پاسخ به شما کمک کرد?

افزودن به مورد علاقه ها افزودن به مورد علاقه ها

پرینت این مقاله پرینت این مقاله

در همین زمینه

هر گونه مشکل و سوالی دارید، تیم ما آماده پاسخگویی می باشد

هم اکنون ارتباط را برقرار کنید

بخش مورد نظر را انتخاب کنید


در حال حاضر 22 نفر از همکاران Online در حال پاسخگویی هستند

کانال های ما
کانالهای ما