مرکز آموزش میهن وب هاست

مرکز آموزش میهن وب هاست

مشکل صفحه سفید در وردپرس

پرینت این مقاله پرینت این مقاله

گاهی پیش می آید که به دلیل تغییرات ایجاد شده در اسکریپت، صفحه اصلی سایت یا صفحه ورود به پیشخوان کاملا سفید می شود. این تغییرات ممکن است به دلیل نصب افزونه جدید باشد. برای رفع این مشکل باید افزونه مورد نظر را غیرفعال نمایید یا در صورتی که اطلاعی از دلیل اصلی خطا ندارید می توانید با قرار دادن دستور زیر در انتهای فایل wp-config.php خطای اسکریپت را مشاهده کنید.

define('WP_DEBUG', true);

 با قرار دادن دستور فوق در فایل wp-config.php قابلیت عیب‌یابی وردپرس را فعال می کنید. در بسیاری از موارد با اجرای کد فوق مشکل اصلی نمایش داده می شود.
سایر راه حل های رفع مشکل خطای صفحه سفید وردپرس:

  • افزونه های وردپرس خود را غیرفعال کنید.
  • یکی از قالب های پیش فرض وردپرس را فعال کنید.
  • پاک کردن کش سایت، در صورتی که از افزونه کش استفاده می کنید.
  • محدودیت حافظه هاست خود را افزایش دهید.
  • مشکلات مجوز پرونده ها را بررسی کنید.
  • خطاهای موجود در فایل ارورلاگ را بررسی کنید.
  • از بازگردانی بکاپ استفاده کنید.

1. افزونه های وردپرس خود را غیرفعال کنید

یکی از ساده ترین و متداول ترین روش ها برای رفع مشکل خطای صفحه سفید وردپرس این است که به راحتی تمام افزونه های خود را غیرفعال کنید. اغلب اوقات، یک سایت به دلیل بروزرسانی نامناسب افزونه ای خراب می شود. اگر هنوز دسترسی به مدیریت سایت خود دارید، سریعترین راه این است که به داشبورد وردپرس رفته و روی افزونه ها کلیک نمایید تا تمامی افزونه ها نمایش داده شوند، سپس همه پلاگین ها را انتخاب کنید و از فهرست کشویی کارهای دسته جمعی روی "غیرفعال کردن" کلیک کنید:

غیرفعال کردن افزونه ها در وردپرستصویر(1)

با این کار همه افزونه های شما غیرفعال می شوند. در صورتی که با اینکار مشکل خطای صفحه سفید حل شد، می بایست افزونه ای که باعث اختلال در سایت شده است را پیدا کنید. برای این کار می توانید پلاگین ها را یکی یکی فعال کنید و پس از هر بار فعال سازی، سایت را دوباره بررسی کنید. وقتی سایت شما بعد از فعالسازی افزونه ای از دسترس خارج شد، می توانید اطمینان حاصل کنید که افزونه دارای مشکل را پیدا کرده اید. سپس می توانید برای رفع مشکل از پشتیبان افزونه کمک بگیرید یا از افزونه های جایگزین استفاده کنید. اگر نمی توانید به داشبورد وردپرس خود دسترسی پیدا کنید، می توانید از آموزش زیر و از طریق هاست خود اینکار را انجام دهید.

آموزش غیر فعال سازی دستی افزونه وردپرس در هاست

2. یکی از قالب های پیش فرض وردپرس را فعال کنید

اگر مشکل از افزونه ها نبود، ممکن است پوسته سایت شما باعث ایجاد خطای صفحه سفید باشد. برای بررسی این مورد می توانید پوسته خود را با مراجعه به بخش نمایش>پوسته ها، تغییر دهید و یکی از پوسته های پیشفرض وردپرس را جایگزین پوسته فعلی کنید.

فعال کردن قالب های پیش فرض در وردپرس

تصویر(2)

اگر دسترسی به پیشخوان وردپرس ندارید می توانید وارد پنل هاست خود شده (مشابه آموزش غیرفعال سازی افزونه ها از طریق هاست) و سپس نام پوشه پوسته سایت را تغییر دهید. سپس سایت خود را مجدد بررسی کنید. اگر مشکل رفع شد، پس خطای صفحه سفید مربوط به پوسته اصلی سایت شما می باشد. جهت رفع مشکل با پشتیبان قالب تماس بگیرید یا از یک برنامه نویس کمک بخواهید.

3. پاک کردن کش سایت، در صورتی که از افزونه کش استفاده می کنید
در صورتی که از افزونه های کش مانند wp-rocket استفاده می کنید، حتما از طریق تنظیمات افزونه، کش کل سایت را حذف کنید. در صورتی که مشکل از فایل های کش شده باشد، سایت شما بعد از حذف کش، مجدد در دسترس قرار می گیرد. در مورد مرورگر نیز اینکار را تکرار کنید، کش و کوکی مرورگر را حذف نمایید و سپس مجدد بررسی کنید. برای پاک کردن کش مرورگر آموزش زیر را مطالعه کنید:
نحوه خالی کردن کش در مرورگر های فایرفاکس،گوگل کروم، اینترنت اکسپلورر و اپرا

4. محدودیت حافظه هاست خود را افزایش دهید
با استفاده از آموزش زیر می توانید محدودیت حافظه هاست سی پنل خود را افزایش دهید:
برای مشاهده آموزش اینجا کلیک کنید.
 
5. مشکلات مجوز پرونده ها را بررسی کنید
یکی دیگر از دلایل احتمالی بروز مشکل در نمایش سایت، سطح دسترسی فایل ها و پوشه های اصلی سایت است. به صورت پیشفرض سطح دسترسی فایل ها می بایست 644 و پوشه ها 755 باشد. از آموزش زیر می توانید سطح دسترسی فایل ها و پوشه ها در هاست را بررسی کنید.

سی پنل: تغییر سطح دسترسی یک فایل یا پوشه
دایرکت ادمین: تغییر سطح دسترسی فایل یا پوشه در دایرکت ادمین
نکته:
جهت بالا بردن امنیت سایت سطح دسترسی فایل wp-config.php روی 600 تنظیم شود.

6. خطاهای موجود در فایل ارورلاگ را بررسی کنید
ارورلاگ یک فایل متنی غیر قابل اجرا می باشد که تمامی Errors (خطاهای) سایت را با تاریخ و زمان مشخص در خود ذخیره می کند. این فایل نشان می دهد که چه خطاهایی در سایت شما وجود دارد. پس بررسی دوره ای این فایل حتی به صورت روزانه بسیار توصیه می شود. در موارد زیادی دیده شده است که به دلیل حجم بالای فایل ارورلاگ فضای هاست پر شده و نتیجه سایت کاربر با مشکل مواجه شده است. خطاهای موجود در فایل ارورلاگ شما را آگاه می کند که چه بخشی از سایت شما دارای مشکل است. با رفع خطاهای موجود در فایل ارورلاگ ممکن است خطای صفحه سفید سایت نیز رفع شود. 
فایل ارورلاگ با نام error_log در روت اصلی سایت شما موجود است، برای مثال برای بررسی error_log سایت اصلی خود می توانید به پوشه public_html مراجعه کنید.
7. از بازگردانی بکاپ استفاده کنید

در صورتی که با هیچ یک از راه حل های معرفی شده در این آموزش مشکل رفع نشد، راه حل نهایی بازگردانی بکاپ است. اگر سرویس هاست خود را از میهن وب هاست خریداری کرده اید با استفاده از آموزش های زیر می توانید بکاپ کل هاست یا صرفا دیتابیس را بازگردانی کنید، بکاپ هاست به صورت هفتگی می باشد و بکاپ دیتابیس نیز روزانه تهیه می شود.

آموزش بازگردانی فول بکاپ:

میتوانید با ورود به ناحیه کاربری خود در میهن وب هاست، بازکردن گزینه منوی مدیریت سرویس ها و انتخاب"مرکز عملیات سی پنل" تاریخ بکاپ های موجود را مشاهده و اقدام به بازگردانی بک آپ نمایید.
دقت داشته باشید که با این کار تمامی اطلاعات فعلی هاست شما حذف شده و اطلاعات تاریخ مدنظر شما جایگزین میگردد. همچنین محدودیت هایی در تعداد دفعات آن برای شما وجود دارد.

آموزش بازگردانی بکاپ روزانه دیتابیس:
بازگردانی بک آپ روزانه دیتابیس

بازگردانی بکاپ دایرکت ادمین
در صورتی که قبلا از هاست خود بکاپ تهیه کرده اید، از آموزش زیر می توانید بکاپ را بازگردانی کنید:
بازگردانی بک آپ در دایرکت ادمین
در صورتی که بکاپی از هاست خود تهیه نکرده اید، جهت بازگردانی بکاپ های موجود در سرور، از طریق ناحیه کاربری خود در میهن وب هاست، درخواست پشتیبانی ارسال نمایید.

4.5/5 از 6 رای