مرکز آموزش میهن وب هاست

مرکز آموزش میهن وب هاست

حذف خودکار ایمیل از سرور در Outlook (فقط از طریق پروتکل POP)

پرینت این مقاله پرینت این مقاله

اگر در زمان پیکربندی Outlook پروتکل POP را انتخاب کرده باشید، با حذف ایمیل ها در Outlook، آنها همچنان در صندوق ورودی سرور ایمیل شما باقی می مانند. این موضوع باعث می شود صندوق ایمیل سرور شما پر شود تا در نهایت دیگر نتوانید ایمیل های جدید دریافت کنید. می توانید Outlook را به گونه ای پیکربندی کنید که نسخه ای از ایمیل های موجود در Outlook، در سرور اصلی نگهداری نشود یا فقط برای مدت زمان محدودی در سرور باقی بماند.
برای این کار مراحل زیر را در Outlook 2016 یا 2019 دنبال کنید:
  1. از طریق منوی بالا سمت چپ، به بخش "File" سپس "Account Settings" مراجعه کنید و دوباره از منوی کشویی "Account Settings" را انتخاب کنید.

تصویر (1)
  1. آدرس ایمیل موردنظر خود را انتخاب نموده و بر روی "change" کلیک کنید.

تصویر (2)
  1. در بخش "Mail settings"، گزینه "Leave a copy of messages on the server" را علامت بزنید. شما همچنین می توانید به صورت اختیاری گزینه "Remove from server after (X) days" را انتخاب کنید که پیام ها بعد از X روز، به عنوان مثال بعد از دو هفته، به طور خودکار از سرور حذف شوند. با این کار، پیام ها همچنان در رایانه شما باقی خواهند ماند اما از سرور حذف می شوند.

  1. برای ادامه بر روی "Next" کلیک کرده و در صفحه بعد "Done" را انتخاب نمایید.

تصویر (3)

اگر همه تنظیمات به درستی انجام شده باشد، از این پس ایمیل های شما از سرور پاک می شوند.

1.5/5 از 1 رای

هر گونه مشکل و سوالی دارید، تیم ما آماده پاسخگویی می باشد

هم اکنون ارتباط را برقرار کنید

بخش مورد نظر را انتخاب کنید


در حال حاضر 6 نفر از همکاران Online در حال پاسخگویی هستند