مرکز آموزش میهن وب هاست

مرکز آموزش میهن وب هاست

بازگردانی بک آپ در پنل plesk

پرینت این مقاله پرینت این مقاله

برای بازگردانی بک آپی که تهیه کرده اید یا بک آپی که از سرور دیگر به این هاست منتقل کرده اید هم میتوانید طبق آموزش زیر اقدام فرمایید:
نکته : در صورتی که بک آپ را از سرور دیگری منتقل کرده باشید ورژن پلسک آن سرور هم باید 17 باشد تا امکان بازگردانی بک آپ وجود داشته باشد . اگر از ورژن دیگری از پلسک بک آپی دارید آن را روی هاست آپلود کرده و سپس از بخش پشتیبانی با همکاران ما در ارتباط باشید و بخواهید تا آن برای شما بازگردانی کنند .بعد از ورود به کنترل پنل پلسک روی گزینه "websites & domains"‌ و سپس در سمت راست روی بخش "Backup Manager" کلیک کنید.

تصویر(1)

در این بخش لیست بک آپ های موجود از هاست شما نمایش داده میشود ( بک آپ هایی که خودتان تهیه کرده اید و بک آپ هایی که توسط ما به صورت هفتگی از هاست شما تهیه میشود) و هر کدام را که مایل باشید میتوانید بازگردانی کنید. برای اینکار ابتدا روی نام فایل بک آپ کلیک کنید.

تصویر(2)
در صفحه بعد با انتخاب گزینه "All objects" فول بک آپ به صورت کامل بازگردانی خواهد شد.
تیک گزینه "Suspend domains until the restoration task is completed" را بزنید تا در حین بازگردانی بک آپ امکان تغییر در هاست و سایت وجود نداشته باشد و مشکلی برای سایتتان ایجاد نگردد.

تصویر(3)

با انتخاب گزینه "when the restoration is completed, send a notification to" میتوانید آدرس ایمیل خود را وارد نمایید تا پس از ریستور از طریق ایمیل به شما اطلاع رسانی شود.

برای مشاهده آموزش تهیه بک آپ اینجا کلیک کنید.
0/5 از 0 رای

هر گونه مشکل و سوالی دارید، تیم ما آماده پاسخگویی می باشد

هم اکنون ارتباط را برقرار کنید

بخش مورد نظر را انتخاب کنید


در حال حاضر 6 نفر از همکاران Online در حال پاسخگویی هستند